PRO PNEUMATIC S.R.L. doreste sa ofere clientilor sai solutii pentru fiecare aplicatie industriala sau auto si produse de calitate superioara la preturi competitive, de aceea selectia furnizorilor se face cu deosebita grija. Firma noastra este importator direct pentru brandurile Deprag, Gatx si Bamax si distrbuitor autorizat pentru celelalte branduri prezente pe site. Produsele acestora acopera toata gama de scule pneumatice profesionale si industriale, accesorii pentru acestea, compresoare, echipamente pentru service-uri auto.

 

Deprag CZ a.s. este un producator inovator de prestigiu, specializat in realizarea de unelte pneumatice industriale precum polizoare, bormasini, masini de facut filete, ciocane, curatatoare cu ace, clesti pneumatici, scule pneumatice  pentru prelucrarea metalului, unelte cu certificare ATEX pentru utilizare in medii cu potential de explozie, precum si alte tipuri de scule pneumatice. Oferta de unelte pneumatice Deprag este foarte diversa, completata de accesoriile aferente, oferind solutii pentru fiecare aplicatie. Pentru consiliere in alegerea produsului Deprag potrivit, va rugam sa ne contactati.

Gatx Industry Corporation are o experienta de peste 32 de ani in a produce si furniza o gama foarte larga de scule pneumatice si accesorii, printre care masini de insurubat cu impact, slefuitoare, surubelnite, masini de gaurit, pistoale de vopsit, agitatoare pneumatice, etc. Toate produsele Gatx sunt supuse unui control strict de calitate inaintea livrarii. Scopul Gatx este de a oferi clientilor cele mai bune produse la cele mai avantajoase preturi.

Bamax isi propune sa ofere cu competenta si promtitudine toata gama de produse si solutii pentru obtinerea aerului comprimat, pentru realizarea retelelor de aer si nu numai, la preturi competitive. Principalele categorii de produse Bamax sunt compresoare (cu piston, cu surub, fara ulei – medicale), furtunuri pentru aer comprimat, cuplaje rapide, grupuri de preparare aer, pistoale de sablat, pistoale pentru aplicarea siliconului, etc.

Rodcraft beneficiaza de o traditie de peste 40 de ani in domeniul sculelor pneumatice, fiind prezent in peste 80 de tari ale lumii. De-a lungul existentei sale Rodcraft s-a dezvoltat permanent, devenind unul dintre principalii furnizori mondiali de scule pneumatice si echipamente hidraulice, imbunatatind in permanenta produsele si serviciile sale si investind continuu in proiecte de cercetare-dezvoltare. Laboratorul propriu de testare din Germania reprezinta o parte integranta a startegiei de conducere, oferind garantia inaltei calitati a produselor Rodcraft. 

Fasco Logo

Fasco ofera, inca de la infiintare din anul 1965, o gama larga de capsatoare si pistoale pneumatice de batut cuie. Concepute pentru utilizare industriala, capsatoarele si pistoalele de batut cuie Fasco au fost fabricate pentru a fi compatibile cu orice marca si tip de consumabile disponibile astazi pe piata. Fasco acopera orice cerinta de capsare oferind capsatoare pentru capse tip "U", capsatoare pentru minicuie tip "I" (fara cap) si "T" (cu cap), pistoale de batut cuie cu magazie in rola sau in banda, capsatoare speciale, capsatoare pentru ambalaje, capsatoare pentru industria alimentara.

SFE BV Olanda ofera Omega Lifting Equipment - o linie premium de produse inovative, proiectate in USA, care respecta standardele nationale din aceasta tara, cu numeroase petente in intreaga lume. Filozofia SFE este de a oferi clientilor produse sigure si usor de utilizat. SFE se mandreste cu "Magic Lift" – o tehnologie revolutionara de ridicare super rapida, incoporata intr-o serie de echipamente hidraulice.

Omer Logo Omer, cu peste 40 de ani de experienta si datorita iscusintei, dedicarii si responsabilitatii echipei tehnice, produce echipamente pneumatice de o calitate superioara dovedita. Cu un design unic si prin utilizarea celor mai noi technologii din domeniu, sustinute de un control strict al calitatii fac din Omer o alegere excelenta pentru toti profesionistii. Pro-Pneumatic importa si distribuie produse selectate de la Omer, precum capsatoare pentru capse tip "U", capsatoare pentru minicuie tip "I" (fara cap) si "T" (cu cap), capsatoare speciale, capsatoare pentru ambalaje si pistoale de batut cuie cu magazie in rola sau in banda.