Plata

Pentru plata produselor comandate exista urmatoarele variante:

1. Plata cu numerar la ridicarea produselor de la sediul nostru din Sos. Chitilei nr. 283, sector 1 sau ramburs la primirea coletului.

Plata cu numerar ramburs se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului de catre cumparator.

2. Ordin de plata pe baza de factura proforma

In momentul finalizarii comenzii, alegeti modalitatea de plata “Ordin de plata”. Dupa trimiterea comenzii veti primi pe e-mail factura proforma. Produsele vor fi expediate sau vor putea fi ridicate de la sediul nostru după confirmarea recepţionării contravalorii facturii în contul nostru prin extras bancar (confirmarea platii poate dura 24-48 ore).

 3. Plata online folosind cardul

Dupa completarea formularului de comanda veti fi directionat catre site-ul procesatorului de carduri bancare Netopia - mobilPay, unde va trebui sa completati datele de pe cardul bancar. Efectuarea platii cu cardul nu presupune nici un comision suplimentar, veti plati doar valoarea comenzii.

Este important sa stiti ca propneumatic.ro nu are acces la datele dumneavoastra. Acestea sunt folosite doar de catre mobilPay, o singura data, pentru procesarea platii comenzii dumneavoastra.

Datorita conditiilor de securitate ale tranzactiilor oferite, Netopia - mobilPay este unul dintre cei mai mari procesatori de plati online cu cardul din Romania.

MobilPay

 Livrare

 • Produsele achizitonate prin intermediul propneumatic.ro pot fi ridicate de la sediul nostru din Sos. Chitilei nr. 283, sector 1, se pot livra prin firma de curierat rapid Fan Curier sau printr-o alta firma de curierat la cererea expresa a cumparatorului si pe cheltuiala acestuia.
 • Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile ce depasesc 300* de lei (valabil doar pentru livrarile in localitatile deservite de Fan Curier fara nr. de km. suplimentari. Pentru lista completa a acestor localitati click aici.)
 • Pentru comenzile sub 300 de lei (TVA inclus), costul transportului este de 20 de lei prin Fan Courier.
 • Livrarea se face la adresa specificată de client, de regulă în 24 de ore de la expedierea comenzii şi poate ajunge la maxim 48 de ore.

In cazul in care  livrarea trebuie facuta intr-o localitate cu nr. de km. suplimentari sau daca valoarea comenzii este sub 300 de lei clientul poate indica o alta firma de curierat in campul de “Observatii” de la finalul formularului de comanda, iar livrarea se va face prin intermediul acesteia. In acest caz costul transportului este suportat de cumparator.
 

Retur

Daca produsul comandat nu corespunde cerinelor dumneavoastra, il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru a va returna banii.

Legislatia din România permite cumparatorilor returnarea produselor cumparate in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului (conform Ordonanţei 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta).

Conditiile in care puteti returna produsele cumparate prin intermediul website-ului www.propneumatic.ro sunt:

 1. Denuntarea unilaterala a contractului la distanta, fara penalitati sau fara invocarea unui motiv, in termen de 10 de zile de la data primirii produsului.
 2. Schimbarea produsului cu un altul atunci cand acesta nu corespunde nevoilor dumneavoastra.
   

Pasii pentru returnarea produselor sunt urmatorii:

1. Trimiteti un e-mail la retur@propneumatic.ro – avem nevoie de o instiintare scrisa inainte de primirea returului pentru a usura schimbul produsului sau rambursarea valorii acestuia.

2. Ambalati produsul cu grija –astfel incat sa fie cat mai bine protejat in timpul returului. Este obligatoriu sa trimiteti produsul in cutia originala a acestuia, nedeteriorata, impreuna cu toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului, care va fi protejata pe timpul transportului.

3. Aplicati pe colet o eticheta care sa contina mentiunea “Returnare produs” si urmatoarele informatii:

 • Expeditor: Nume firma/Nume Prenume
 • Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
 • Numarul dumneavoastra de telefon
 • Destinatar: S.C. Pro Pneumatic S.R.L.
 • Adresa: Sos. Chitilei nr. 283, sector 1, Bucuresti, cod postal 012391
 • Telefon: 0731 377 546

4.Trimiteti coletul
 

Important

Costul transportului produsului returnat cade in responsabilitatea clientului.

Produsul trebuie returnat in ambalajul original, in aceeasi stare in care a fost receptionat, impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, certificate de garantie).

Daca produsul returnat prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, ciobiri, ambalajul si accesorii lipsa sau deteriorate, documentatie lipsa si nu ne permite re-comercializarea lui ca şi produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situaţia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca cumparatorul a expediat produsul fara furnizarea tuturor informatiilor necesare pentru a restituirea banilor, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Contravaloarea comenzii va fi inapoiata in cel mult 30 de zile de la data denuntarii în scris a contractului.

Nu recomandam returul produselor prin Poşta Română. Pentru a putea urmari traseul coletului dumneavoastra si a va asigura ca a ajuns cu bine la propneumatic.ro, va recomandam sa folositi o firma de curierat rapid.

Desi legea nu prevede acest lucru, vom accepta si returul produselor achizitionate de catre persoanele juridice, in aceleasi conditii ca si in cazul persoanelor fizice.

Pentru mai multe informatii, va rugam consultati si:

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.